Manchego Media

Alles voor de aandacht

 Workshops & presentaties


Manchego Media koppelt merken, bedrijven, organisaties en instellingen aan media en organisaties om elkaar te versterken en verhalen op te zetten waarmee u aandacht kunt genereren. Waarom de moeite nemen voor een persbericht als u met een event een sterker verhaal hebt en u uw netwerk op een aanzienlijk leukere manier kunt vergroten? 


Denk maar eens aan een borrel, een foto- of videoshoot, een roundtable, 'n forum, een congreslezing, workshop, jaarverslag, 'n bedrijfsboek, persuitnodiging, pop-up-sponsoring, open dag, kalender, productlancering of eigen expositie of magazine! Waarmee heeft u relevant nieuws in handen? 

Manchego Media stelt voor u plannen van aanpak, medialijsten, mediabenaderingen en telefonische gesprekken voorafgaand aan uw persbericht op om de haalbaarheid van uw gewenste media-inzet te bepalen. Off- en online, dus ook in social media en met de benadering van blogs houdt u altijd uw gewenste budget voor media-inzet in de gaten. Bovendien schrijven en ontwikkelen we samen met u uw gewenste boodschap in de content waarmee u aandacht wilt genereren. 

Bekijk ons aanbod van workshops, presentaties en plannen:


De terechte terugkoppeling van veel journalisten en redacteuren is dat een persbericht niet of nauwelijks maatschappelijk relevant nieuws bevat. Door middel van een telefonisch gesprek en de door u te verkopen boodschap houdt Manchego Media u voortdurend op de hoogte van de haalbaarheid en bekijken we samen met u of u met behulp van bijvoorbeeld een kleinschalig evenement meer bekijks kunt genereren.


Van plannen via middelen tot aan events om uw netwerk te vergroten
Bepaal zelf waarmee u wilt beginnen. Wat vergt vanuit uw organisatie meer aandacht om meer zichtbaarheid naar buiten toe te genereren? Laat u inspireren en begin met een van de plannen in de rechterkolom, bekijk welke middelen daarbij ingezet kunnen worden en hoe we met events de middelen en uw boodschappen kunnen versterken naar de media toe. De keuze is aan u. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons weten wat u wilt.