Manchego Media

Alles voor de aandacht

Tekst & content, schrijf- & mediatrainingen

Elke tekst vergt een afgewogen tone-of-voice, de juiste vorm en stijl en een gemakkelijke en aantrekkelijke leesbaarheid die aansluit op de belevingswereld en de behoefte van uw doelgroep.
Manchego Media verzorgt voor u elke tekst en content. 


Manchego Media is uw juiste adres voor het schrijven, herschrijven, redigeren en corrigeren van tal van teksten. Na het inlezen, een onderzoek en interviewsessies komen we tot passende advertenties, advertorials, artikelen, beleidsteksten, blogs, boeken, brieven, brochures, case studies, columns, commentaar, corporate stories, flyers, folders, (foto-)bijschriften, gidsen, huisstijlen, infographics, interviews, (sociale) jaarverslagen, magazines, mailings,media-alerts, nieuwsberichten, nieuwsbrieven, persberichten, personeelsbladen, protocollen, rapporten, recensies, relatiemagazines, social media-posts, tweets, uitnodigingen en webteksten.

Neem gerust contact met ons op

Schrijftrainingen
We geven ook schrijf- en mediatrainingen op locatie of in kleine klasjes van maximaal 8 personen in het centrum van Haarlem.In een dagdeel gaan we in op de beginselen van formuleren, structuurschrijven, argumentatieleer, doelgericht schrijven, content voor het web, SEO-schrijven of zakelijk schrijven.

Neem gerust contact met ons op.