Google+

Manchego Media

Alles voor de aandacht

Over ons

Hoezo Manchego?
Behalve dat Manchego een lekker Spaans schapenkaasje is, is het ook een bijvoeglijk naamwoord. Alles wat uit La Mancha komt is Manchego. 
In het Spaanse La Mancha zijn het de schapen, de hoeders en de dwazen die wat te vertellen hebben. Cervantes, Don Quichote, Sancho Pansa, de man van La Mancha en al hun volgelingen gaan tegen alle stromen en tegen beterweten in omdat ze doen wat ze moeten doen.


Missie
Manchego Media's missie is om van de wereld een betere, mooiere en leefbare wereld te maken met positief nieuws en positieve events die ego's wegnemen en mensen beroeren. Met een rotsvast geloof in de juiste boodschap brengen we u en uw organisatie over het voetlicht. We gaan actief voor u op zoek naar de media. Want zeg nou zelf: wanneer bent u voor het laatst door een journalist benaderd met de vraag of hij/zij een artikeltje mag schrijven over uw product, dienst of uw organisatie?


Historisch besef
Manchego Media ontwikkelt creatieve en effectieve PR-programma's. Daarnaast heeft Manchego Media ervaring bij uiteenlopende overheden en de publieke sector in voorlichting, corporate- en beleidscommunicatie.

Hoe komt uw aandacht in een paar simpele stappen tot stand?
Manchego Media en ik stappen met onze Manchego-visie een meeting in, we maken werkplannen en -afspraken om tot plannen van aanpak te komen. Die leggen we u voor en komen tot een akkoord of overeenkomst.


 


 


 
Over René van Stekelenborg

Manchego Media is opgericht door mij; René van Stekelenborg. Ik ben betrokken, resultaatgericht en denk in oplossingen. Met ruime PR-ervaring aan klant- en bureauzijde in branding, marketing, lifestyle-, consumer- en b2b-communications ben ik uw strategische sparringpartner. Daarnaast heb ik ervaring bij uiteenlopende overheden en de publieke sector in voorlichting, corporate- en beleidscommunicatie.

 


Manchego Media bij Vaker in de Media (VIDM.nl)

Voor persvragen kunt u me ook vinden op de website van Vaker in de Media (www.vidm.nl). Bekijk mijn persoonlijke profiel. 

Bekijk ons profiel op Vaker in de Media
Kan geen verbinding maken met Instagram. Probeer het later opnieuw.